Onze geïsoleerde sandwichpanelen worden vanwege hun flexibiliteit, vele mogelijkheden en uitstekende thermische en brandwerende eigenschappen verwerkt in een breed scala aan gebouwen binnen de utiliteitsbouw.

De voordelen van onze sandwichpanelen zijn onder meer dat zij geïntegreerd kunnen worden in traditioneel ontworpen bouwprojecten alsmede dat ze een grote bijdrage kunnen leveren aan bijvoorbeeld bouwprojecten de klimaatneutraal of zelfs een klimaatpositief ontwerp hebben. Al onze producten dragen bij aan het behalen van een beoogd label op het gebied van duurzaamheid.

Uiteraard bieden wij een assortiment qua soorten, kleuren en profileringen dat volledig aansluit bij de wensen van de architect en deze ondersteunt bij het realiseren van de in het ontwerp beoogde ‘look and feel’.

Onderstaand vind u een overzicht van de sectoren waarin onze producten tot op heden zijn verwerkt.

Mocht u vragen hebben, een product op een specifieke manier toe wensen te passen of de mogelijkheden van het toepassen van onze producten in uw ontwerp wensen te bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Sector_kantoorSector_industrieel

 

 

Sector_publiekSector_scholen

Sector_agrarischSector_renovatie

 

 

 

Sector_winkelsSector_woningbouw

 

 

Sector_hotel-vrijetijdSector_medisch